Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en birebir bedel politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında esrar ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Görmüş olacaksınız ki bu kerte mürtefi birinci sınıf yangın baplarını en makul fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Açılıp - kapanma konulevinin sorunsuz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli periyotlarla bu keyfiyet arama edilmelidir. 

Montaj: Yangın bapsı, harbi şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

üste, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, iyi şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın Kapısı Kilidi kapının resen kapanması ile beraberinde devreye giren, ısı ve esrarın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı kesifı darya kapanmaktadır.

Isıyı bastırmak, yamanı kontrol etmek ve yangını beslememek için yangın bapsına yangına dayanıklı kendiliğinden kapı kapatıcı hulliyatlmalıdır.

Yangın bapları yalnızca ivedili durumlarda binadan kaçışı hazırlamak değil, aynı zamanda yangın kadar durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha kadar yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu kapılar özelliklerine göre yanmadan 120 dakikaya denli dayanabilirler. Kötü sızdırmayan yangın kapısı zehirlenmelerin önüne geçer. Ivedili çıkış bapları olarak da andaçlan bu bapların kullanmaı takkadak elden her binada zorunludur. Yangın Merdiveni Kapısı Dayanıklılığı yardımıyla yangının yayılmasını muayyen bir müddet engelleme özelliği olan yangın kapıları itfaiyenin vusul süresine derece devir kazanmanızı sağlar.

Bu baplar kök olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır cereyan etmek üzere iki gruba ayrılır.

Yangın Bapsı yangın kapısı Uygulama Amacı Yangın kapılarının üretim amacı insan esenlığını koruyup yangın ve kötü gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın kapısı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı

Yangın Merdiveni Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir korku simultane kolaylıkla ve hızla yangın kapısı yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlamlayacak dokumada olmalıdır.

Report this wiki page